Jdi na obsah Jdi na menu

Tajemství soumraku

14. 4. 2011

 Táta spí v přívěsu,” řekl Ryan.

“Řekls mu, co se dneska stalo?”
“Jo – a on se na mě díval, jako bych si to všechno vymyslel,” pokrčil rameny Ryan. “Šli jsme do stáje a zkontrolovali Lufa ještě jednou, ale má jen trochu odřenou kůži. Nic mu nebude.”
To mě uklidnilo.
“Možná při útěku táhnul někoho za sebou,” řekla jsem.
“Určitě odněkud utíkal, ne?”
Ryan si projel rukama vlnité vlasy a pomalu přikývl.
“Říkal tvůj táta ještě něco?”
“Snažil se to celé pochopit, stejně jako my. Myslel jsem, že začne rovnou balit na zpáteční cestu, ale teď mám spíš pocit, jako by tu chtěl zůstat, protože ho to začalo zajímat,” zasmál se Ryan. “Pořád o tom musel přemýšlet. Ptal se, odkud se Luf vrátil, a taky chtěl vědět všechno o tom provaze. Vsadím se, že teď chodí po lese a snaží se na něco přijít.

         Salma se vydá se svými kamarády a panem Vazquezem na prastarý zámek, kde probíhá natáčení romantického filmu o mladých lidech a koních. Přivezou na natáčení své koně, pomáhají hercům a dokonce si zahrají ve filmu!
Salma se seznámí se synem hraběte, kterému zámek patří, a společně s kamarády se snaží rozluštit tajemné a znepokojivé události, ke kterým během natáčení dochází. Na zámku se objevují duchové, je tam tajemný labyrint, ukrytý poklad a v oknech se zjevuje podivná žena, která vždycky záhadně zmizí. Když se však někdo opakovaně pokouší ukrást koně, Salma pochopí, že je třeba začít jednat a tajemství zámku rozluštit.

Rok vydání: 2008

Cena: 139 Kč

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář